Levering en retouren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Levertijden zijn afhankelijk van het verzendadres, maar het duurt meestal tussen de 2-5 werkdagen binnen Nederland voor je het in huis hebt. Je ontvangt binnen Nederland een Track&Trace link via de email.

Bestellingen naar België duren 1-2 werkdagen langer langer dan binnen Nederland. Helaas is er geen Track&Trace beschikbaar voor bestellingen naar België.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €4,90 voor Nederland en €6,90 voor België.

Wanneer retourneren?

Niet tevreden met je Manipuliefde-aankoop? Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je het ongebruikte spel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het spel. Tijdens deze bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Is het spel beschadigd bij levering? Ook dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen om aan te geven dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen. Laat ons in dit geval via e-mail op connect@manipuliefde.nl weten dat het spel beschadigd is bezorgd, en voeg een foto van de schade toe. Geef ook aan of je een vervangend spel wenst.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening. We raden aan je retour te versturen met track & trace. Manipuliefde is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door te mailen naar connect@manipuliefde.nl onder vermelding van je bestelnummer en het email-adres waarop je de bestelling hebt gedaan.

Nadat je ons hebt laten weten dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen, dien je het spel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het spel tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Het spel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door de pakbon erbij te doen of jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.

Retourneren kan aan het volgende adres:

Manipuliefde, Da Costakade 121D, 1053WS Amsterdam, Nederland.

Teruggave aankoopbedrag

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Winkelwagen